Persimon hedelmä oli
minulle tuiki tuntematon herkku, mutta ei enää ole. Ostin tänään niitä muutamia
ja ovatkin makoisen makuisia etelän hedelmiä. Toki kaikki hedelmät ovat hyviä
ja terveellistä syötävää, mutta on tässä mielenkiintoinen uusi maku. Varmaan
noista voisi valmistaa jotakin herkku ruokalajia, mutta taitavat maistua
suoraan hedelmäkorista.
Linkki: Persimon
Tätä minäkään ole maistanut. :)
VastaaPoistaSisko opetti minulle että käyttää tomaatin sijasta salaatissa ja leivällä. Suosittelen kaikille. Itse tykkään kun on kiinteä malto eikä lötkö kuten tomaatissa.
VastaaPoistaTätyy kokeilla näitä seuraavaksi leivän päälle.
VastaaPoistaMaukkaita ja iloisen värisiä. Kiitos leivänpäällysvinkistä Pulmulle.
VastaaPoistaMinullakin odottavat syöjäänsä keittiössä :)
VastaaPoistaTerv. Täysin arkista
Hieno värikäs kuva, en ole maistanut, mutta pitänee maistella:) Kiitos vinkistä.
VastaaPoista