Paikallisessa marketissa oli tänään
monia maistiaisia ja aina pitää uutuuksia maistaa. Sain
maistaa ja myös ostin minulle uutta Juustosydän makkaraa. Hyvältä se
maistuikin vaikka lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita on 48
% ja tuotteen lihapitoisuus vain 31 %.
Jos itselle tekisin käyttäisin lihaa
reilummin. Tuntuu myös vähän kummalliselta, kun makkaran sisään
on tuommoinen vuotava sulatejuusto pumpattu. En silti pode muutosvastarintaa
ja saatan tuollaisen paketin ostaa toisellakin kerralla. Tuleeko
kohta myös kauppohin sellaisia lenkkimakkara uutuuksia, joissa on sinappikin
sisään laitettuna? Voihan sinne laittaa muitakin juustoja ja
majoneeseja.
Pidän kuitenkin parempana vanhaa
konstia ja ehkä sittenkin mieluummin ostan makkaran ja sinapin ja
juuston eri paketissa, pientä hämmennystä koki vaimokin, kun
uutuutta kotona maistelimme.
Ei tuo ehkä ihan esteettisin näky oo, ihan kun sillä olisi paha nuha! Maku tietty tärkein!
VastaaPoistaHyvää viikonloppua!