keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kynä

Kytkin


Makrohaaste 150 (Kytkin)  Kynällä on totuttu kytkemään monia asioita paperille. Kynä on nopeasti kirjoituskunnossa, kun vain painaa kytkimellä terän ulos. Nykyaika kuitenkin on syrjäyttänyt kynän asemaa muistiinpanovälineenä. Kynän korvaavat erilaiset stil- ja videokamerat. Esimerkiksi jotakin luentoa kuunnellessa on kätevää napata kännykällä kuvia valkokankaasta, eikä tarvitse kirjoittaa omia muistiinpanoja. Jopa kauppalista on kätevämpää tehdä vaikka Ewernotella tms. älypuhelimeen.
Omista muistiinpanoistani suurin osa on digitaalisessa muodossa, mutta kyllä hyvää kynääkin vielä tarvitaan

 


5 kommenttia:

 1. Ei nykyään vielä ilman kynää pärjää.

  VastaaPoista
 2. Luovaa ajattelua osoittava vastaus haasteeseen! Ja hyvä kuva! Käsinkirjoittaminen on oiva tapa painaa asioita mieleen, luennolla käsinkirjoitettu jää paremmin muistiin kuin kameralla napattu kuva :)

  VastaaPoista
 3. Yksinkertainen on kaunista. Kuva oli makroa parhaimmillaan ja ideasi iski suoraan vyön alle:) Hoksauskykyni on ihan jäässä tämän haasteen edessä.

  VastaaPoista
 4. Mukavasti muistettu kynän merkitys. Kauppalistat teen edelleen kynällä käsin ja samoin kirjoitan kirjekuoret kynällä. Esimerkiksi juuri tänään postitin isossa kirjekuoressa maalauksen.

  VastaaPoista
 5. Älykäs vastaus! Kyllä sen jo omassa käsialassaankin huomaa, ettei kynää ole tullut enää kovin paljon käytettyä, mutta on se silti vielä tarpeellinen.

  VastaaPoista