keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kaupunki ennen ja nyt

Menopeli menneiltä ajoilta
Jussi Jäppinen
Kirjan kansi
  Kävin Keski-Suomen museolla kuuntelemassa tietokirjailija, graafinen suunnittelija Jussi Jäppisen luennon, jossa hän kertoi kuvin näkymistä Jyväskylässä ennen ja nyt. Lokakuussa häneltä ilmestyneen "Hauskanlainen katuperspektiivi – kaupunkikuvallinen aikamatka Jyväskylässä" -kirjan pohjalta. Luento kuului Jyväskylä-Seuran ja Keski-Suomen museon "Kylä tutuksi" -luentosarjaan, jossa pohditaan Jyväskylän kaupungin ja seudun menneisyyttä ja tulevaisuutta eri näkökulmista.

 

Museon auditorio oli täynnä kuulijoita, sillä mielenkiintoisesta luennosta oli jo saatu hyvää ennakkotietoa. Ostin omaksi tuon komian 200 sivuisen kirjan johon sai nyt tekijän omistuskirjoituksen teoksen alkulehdille. Nyt pitää ensinnä tutustua kirjan kuviin ja vasta sen jälkeen luen kuviin liittyvät laajat historia selostukset.


 

1 kommentti:

  1. Vanhat kaupunkikuvat ovat kyllä mukavia. Itsellänikin on monta kirjaa. Sen ajan autot ja ihmiset sen ajan vaatetuksineen ;) Voi, millainen matkailukohde tämä Hämeenlinnakin olisi, ellei 60- ja 70-luvuilla oltais kaikkea pistetty uusiksi ;)

    VastaaPoista