perjantai 1. tammikuuta 2016

Salaisia tavoitteita

Tuskin saisin tehdyksi mitään, jos odottaisin, kunnes osaan tehdä sen niin hyvin, ettei kukaan löytäisi siitä moitteen sijaa. Niin kaikki jäisi tekemättä. 
Uutena vuotena on tapana tehdä vuoden varalle ”lupauksia”, jotka jo seuraavana päivänä unohtuvat, eikä niitä ole tarkoituskaan toteuttaa. Silti se on mukavaa, vaikka ei olekaan kovin tarpeellista. Uuden vuoden tavoitteet voivat olla vain suuntaa antavia ja niitä voi sitten tarkentaa aina kun se on ajankohtaista. Voisi olla hyvä jos tavoitteita tarkastelee vaikka kuukauden jaksoina, niin niissä pysyminen olisi helpompaa. Turhat tavoitteet saattavat lisätä myös tarpeettomasti stressiä, ja näin olla haitaksi. Ainakin minulla on rohkeutta ja haluakin hakea elämänmuutoksia, joten asetan itselleni joitakin salaisia tavoitteita tälle nyt alkaneelle 2016 vuodelle.

1 kommentti:

  1. En ole muistaakseni juuri uudenvuoden lupauksia tehnyt, ehkä lapsena. SItä yrittää parhaansa ja enempää ei voi. Ei oo hirveästi paheita tai jos jotain on kuten karkin mässyttäminen joka päivä, niin ne ovat minusta sellaisia sallittuja elämän iloja, joista ei tarvikkaan luopua! :) Hyvää Uutta Vuotta 2016!

    VastaaPoista