keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Huomenna jo historiaa

Joskus tulee mieleen kummia asioita, sellaisia jotka ovat niin yksinkertaisia, ettei niitä yleensä tule mietittyä. Tarpeetonta, mutta joskus tarpeeton onkin hyvin mielenkiintoista. Esimerkkinä voi pitää sitä, miten tämä päivä on huomenna jo historiaa, eikä sen tapahtumille ole mitään tehtävissä.

Kaikkea eilistä ei jaksa tänään edes muistaa, vaikka tapahtumista on kulunut vasta muutamia tunteja. Huominen on tulevaisuutta, jonka tapahtumat ainakin osittain ovat suunniteltavissa, eivät sentään kaikki, sillä monet hyvät, huonot ja tavalliset asiat tulevat odottamatta.

Millaisia ajatuksia minulla on viikon tai vuoden päästä, olenko enää samaa mieltä mitä olen tämän päivän politiikasta, tai muista maailman tapahtumista. Jotenkin tätä oman pienen elämän osaamista voisi opetella ja tehdä asioita paremmin. Pitäisikö sitä elellä analysoimalla, mitä jätin tekemättä, silloin kun siihen olisi ollut mahdollisuus. Miksi valitsin näin huonosti, kun toisin valiten olisin…? Loppumaton ajatusten kehä tästä syntyy, joten parasta on elää ja toimia vain tässä ja nyt. Kuppi kahvia hämärän iltapäivän iloksi on nyt paikallaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti