perjantai 11. maaliskuuta 2011

Osaatko Sinä neuvoa?

Olen vuosien kuluessa huomannut, että tämä Blogger toimii, kuin junan vessa. Joskus varmaankin järjestelmään voi tulla häiriö. Nyt minulla on blogissa jokin häiriö, enkä tiedä mistä se johtuu.
Olen itse tehnyt jonkun muutoksen, eikä tallella ole virheetöntä koodia? Eihän kyseessä ole suuri vika, mutta kumminkin, sillä en pysty kommentoimaan muihin Blogsbot blogeihin, en edes omiini. Olen tutkinut asetuksia, löytämättä virhettä. Saakohan virhettömän HTML koodin jostain kopsattua, kun itsellä siitä ei ole varmuuskopiota. Toistaiseksi häiriön kanssa on vain elettävä ja toimittava niin kuin järjestelmä sallii.

6 kommenttia:

 1. Tämä on hauska juttu; meillekin kävi puoli vuotta sitten näin ja tuskailimme jutun kanssa pitkään. Välillä vaimoni pääsi kommentoimaan ja liittymään blogeihin ja minä en laisinkaan. Sitten asia kääntyi taas minun edukseni. LUULEN, ETTÄ KYSE ON TÄSTÄ; Google Chrome-selain on tietyllä tavalla HENKILÖKOHTAINEN ohjelma. Se tallettaa käyttäjän tiedot asetuksissa: PYSY KIRJAUTUNEENA SISÄÄN. Jos siis joku toinen käyttäjä kirjautuu välillä omalla Google-tilillään koneeseen, niin hänen asetuksensa jäävät ikääänkuin päälle selaimeen. Nyt meillä on molemmilla omat käyttäjähakemistot ja kirjaudumme Windows 7 aina omalle tilillemme ja sitten vasta avaamme selaimen. Ongelmia ei enää sen jälkeen ollut.
  Voit saada nopean ensiavun näin: Liityt johonkin blogiin LUE-toiminnolla ja sitten EROAT. Toistat tämän 10-20 kertaa. Sitten Google rupeaa miettimään, että kuka nyt oikein onkaan kirjautuneena selaimeen. Suljet ja avaat uudestaan selaimen ja kirjaudut G-Mail tilille. Elikkä tällaista renkkaamista. Niin me teimme ja auttoi.
  Ai niin... sinulla ei ehkä ole Googlen selainta vaan Internet-Explorer.
  Joka tapauksessa luulen, että kyse on siitä, että käyttäjätietosi Google-tilillä / Bloggerin asetuksissa ovat jollakin tavalla jumissa. Ei siis vakavaa, eikä mitään ole varmaan kadoksissa. Ehkä voit käydä asetuksissasi Bloggerissa...
  Mutta voithan sinä nyt jonkin aikaa olla kommentoimatta :) ja kerätä näin sellaista patoutunutta kommentointitarmoa tuleviin kirjoituksiin.
  Tämmöistä pähkäilyä minun taholtani, toivottavasti tämä auttaa, tai edes lohduttaa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos vihjeestä Heikki!
  Päivitin Earthin uuden version ja sen mukana tuli Crome vähän kuin vahingossa. Tosin poistin sen hetimiten koska olen käyttänyt Exploredia. Sitten Google tuomitsi blogini roskapostiksi ja sulki kaiken. Avaus tapahtui, kun sain Googlelta koodin matkapuhelimeen.
  Tämä oli taas tätä, josta ei kovin suurta pattia pidä ottaa, koska kaikki on pienestä kiinni
  Nyt sitten latasin Chromen uudelleen ja ainakin nyt näyttää kommentti jäävän blogiin.

  VastaaPoista
 3. Hellou Savu =)

  SIun kommentit näkyvät kyllä meilissä, jossa kerrotaan kommenttisi saapuneen, mutta jostakin syystä kommenttisi eivät näy sitten itse sivulla...?
  Ihan merkillistä, koska kenenkään muun kommentit eivät ole tällä lailla kadonneet näkymättömiin...
  Jokin asetus nyt on siulla päällä, etteivät kommenttisi jää näkyviin...?
  Harmi! Tosi suuri harmi!

  VastaaPoista
 4. Olisikohan hyvä tyhjentää selaushistoria aina välillä, silloin pitäisi päästä kommentoimaan etc. Jos samaa konetta käyttävät eri henkilöt, on syytä poistaa selaushistoria, salasanat yms. selaimen työkaluista.

  VastaaPoista
 5. Siis tarkoitan, että pitää tehdä tuo tyhjennys joka käytön jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Nyt kaikki on taas järjestyksessä.
  - Kiitos kaikille vikkaajille!

  VastaaPoista