torstai 9. syyskuuta 2010

Nyt se alkaa

Tämä blogi on ollut jonkin aikaa avattuna, mutta vasta tänään alkaa sen elämä. Pyrin päivittämään lokirjaani päivittäin tai ainakin useammin kuin kerran viikossa.

Aihealueesta en tee tarkkaa rajausta, mutta kirjoitan henkilökohtaisista tuntemuksistani. Tärkein asia minulle on painon hallinta, sillä käytän verenpainelääkitystä eivätkä sokeriarviotkaan ole aivan kohdallaan. Painoindeksi on huolestuttavan korkea, joten lähin tavoite on ensimmäisessä vaiheessa 10 kilon painon pudotus. Miten sen teen on vielä harkinnassa. Tuskin pystyn kovinkaan paljoa vaikuttamaan painoon liikunnalla, sillä 65-vuotias ylipainoinen eläkeläismies ei ole enää mikään pitkänmatkan juoksija. Peruskuntoon kävelemällä, siitä se alkaa ja ruokatottumuksiin teen mahdollisimman paljon terveellisiä ja tarpeellisia muutoksia.

Minulla on useita kokemuksia onnistuneesta painonpudottamisesta, eikä siinä mitään, mutta pysyvään painonhallintaan en koskaan vielä ole pystynyt. Olen siis ns. jojo-mies Motivaatiota kyllä riittää, joten katsotaan missä mennään vuodenvaihteessa.

Tästä lähdetään:
    • Paino 121 kg
    • Pituus 188 cm
    • Vyötärö 112 cm
    • %FAT 32,8 (Omron BF300)
    • Painoindeksi 34,2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti