lauantai 11. syyskuuta 2010

Hyvässä alussa

Tahtoessani ostaa kirjan, tarvitsen rahaa. Halutessani oppia jotakin uutta tarvitsen sinnikkyyttä. Kun haluan onnistua elämänmuutoksessa, tarvitsen myönteisiä ajatuksia.

Tarkoitukseni on tässä aloittamassani projektissa pudottaa painoa 20 kiloa, joten mikään pieni urakka ei ole edessäni. Missä ajassa sen teen sitä en ainakaan julkisesti kerro, sillä sitä on mahdoton tietää. Jos lähden autolla vaikka Jyväskylästä Porvooseen, navigaattori näyttää tarkasti perille saapumisen hetken. Se pitää tarkasti paikkansa vain, jos nelostien tietyöt, tai muut ruuhkat eivät haittaa menoa. Panonpudotuskin on sellainen asia, jossa voi tulla jotakin esteitä matkalla, mutta perille kuitenkin mennään.

Lähes kaikki ruokailuni tapahtuvat kotona, syön pääasiassa vaimon- tai itse laittamaani ruokaa. Pidän tarkkaa vaakaa pöydällä ja punnitsen kaiken syömäni ravinnon ja tallennan tiedot ruokapäiväkirjaan. Myös juomani vesi kirjautuu päiväkirjaan. Sopivin väliajoin tallennan tiedot http://kiloklubi.fi/ palveluun. Tämä Kiloklubi-sivusto on todella kätevä käyttää, eikä kotiruokakaan ole vaikea saada hyvin tarkasti koneen muistiin, eikä kaloreita tarvitse itse pähkäillä.
Kehnäsieni
Liikuntaa, sitä harrastan lähinnä luonnossa liikkumalla, tänäänkin kävimme vaimon kanssa etsimässä metsästä sieniä ja puolukkaa. Ei ollut hukkareissu, sillä energiaa kului ja varastoon kertyi kevyttä syötävää. Syysmenu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti