lauantai 10. syyskuuta 2011

Hyvää palvelua

Tepastelin sisään kodinkoneliikkeeseen. Tarkoitukseni oli vain vähän vilkuilla ympärilleni, mutta pian oli vierelläni avulias myyntineuvottelija.

—Miten voin palvella, hän kysyi?
Et mitenkään, sillä en ole nyt ostamassa mitään.

—Minkä ikäinen telkkari teillä on, hän jatkoi.
On sillä jo ikää aika paljon, mutta se toimii edelleen hyvin.

Hän halusi kuitenkin esitellä minulle telkkareita. Pian totesimme, että 46” on sopiva koko. Muutenkin sen pitää olla LED, DVB-T2 ja siinä olisi hyvä olla useampia HDMI-liitäntöjä, sillä haluan säilyttää vanhan tallentavan digiboksin ja siirtää Elisa-viihde boksin uuteen telkkariin. Oikeastaan scarttikin pitäisi olla, sillä vanhoja VHS-nauhoja on vielä paljon. Tosin ne pitää siirtää pikimmiten DVD-levyille, mutta mistä sitä aikaa riittää kaikkeen.
WIFI tietokoneyhteys on myös tarpeen. Myyjä suositteli minulle Sonyn tai Sansungin malleja, mieluummin kuitenkin Sony hän painotti. Hintaa kertyisi noin 1300€ tälle paketille.

Totesin, että annetaan ainakin vuoden vaihtua vielä vanhalla telkkarilla, mutta jos se piankin sippaa niin sitten tulen uudelleen neuvottelemaan. Myyjä totesi että ensi vuoden puolella ei näitä malleja enää ole tarjolla, mutta tilalla on uutta ja entistä parempaa.

Sain hyvän tietoiskun, joka pani miettimään, sillä todellakin uusi telkkari on hankittava, mutta ostan sen vasta ensivuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti