lauantai 24. syyskuuta 2011

Hapakkaa

Syksy, jopa talvi ovat lähestymässä, vaikka vielä ei ole ollut edes kunnon yöhalloja. Pian se uusi vuosi kuitenkin tulee ja tuo tullessaan monia mielenkiintoisia asioita. Tasavallan presidentin paikka on avoinna ja vähitellen on selvinnyt ketkä ovat sitä haluamassa. Eva, Sauli, Paavot, Pekka ja Timo
panevat parastaan. Yhdelle se tehtävä vain lankeaa, muille jää varmaan hapakka naama, kun selittävät syitä, miksi kisassa näin kävi.
Naama on hapakkana varmaan myös monella autoilijalla, kun verot kulkuvälineen omistamisesta ja käytöstä lisääntyvät. Oikeudenmukaista olisi jos nuo verojen aiheuttamat kustannukset olisivat kaikille samat kertyvää kilometriä kohden, mutta eivät ne onnenlahjat koskaan tasan mene.

Tänä iltana on Lotossa jaossa paljon rahaa. Toivottavasti nyt olisi mahdollisimman paljon täysosumia, jotta ei kaikki yhdeksän miljoonaa aiheuttaisi harmia yhdelle ainoalle. Kyllä siinä naama venähtää hauskan hapakaksi siltä onnettomalta, joka koko jättipotin saisi taakakseen. Voisi todeta, kuten entinen jätkä pikkuvoiton saatuaan:
—Suurin osa niistä rahoista meni viinaan ja vieraisiin naisiin, mutta riitti siitä vielä turhuuteenkin”.
Itselleni en toivoisi koko pottia osuvaksi, mutta jos saisin neljänneksen, en taatusti murjottaisi hapakasti.
 
Muita pp. tarinoita

4 kommenttia:

 1. Syksyllä hapakaksi vetää naaman monet asiat. Mutta oikeastaan hyvä asia, sillä jos aina vain nauraa rätkättäisi, mitään asioita ei saataisi korjatuksi.

  Tekstisi on muuten napakkaa, ei hapakkaa.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin.
  Unohdin lotota, mutta onneksi ensi viikolla on isompi potti. Liian rahan ongelma on helppo ratkaista jo etukäteen, haalii kaikki läheiset porukkaan mukaan. Tulee perinnöjako jaettua potista ilman perintöveroja.

  VastaaPoista
 3. No joh, ihan hapakaksi vetää, kun lotota unohdin. Napakkaa tekstiä, sanon minäkin!

  VastaaPoista
 4. Yhdeksän milliä on ihan liian hapakka taakka haperoille hartioilleni, jätän varmuuden vuoksi lottoamatta.

  VastaaPoista