lauantai 12. toukokuuta 2012

Äitienpäivän aatto

Tämä kevät on ollut kolea ja sateinenkin, mutta varmaan jokainen odotamme pian alkavaa kaunista kesää. Se mitä ajattelemme tänään riippuu siitä, miten koemme ympäristön ja mitä tulevalta odotamme. Kaikki se mitä näemme, kuulimme eilen, tai koemme tänään ja odotamme huomenna Äitienpäivänä näkevämme, muokkaa meitä ja läheistemme tulevaisuutta.

Äitienpäivä on naisten, -Äitien juhlapäivä, mutta ei olisi ainuttakaan äitiä, ellei olisi miestä, lasten isää, joten juhla on koko perheen tapahtuma, joka päähenkilö on Äiti.

Menemme huomenna poikamme perheen kanssa äitienpäivälounaalle paikalliseen ravintolaan. Minun vaimoni, ja pojan vaimo, he ovat tilaisuuden kunniavieraita. Lienee monimutkaista, mutta sittenkin niin yksinkertaista, keväisten ruusujen tuoksuista juhlaa. Toivomme auringon paistavan Äitienpäivänä ja kevään näyttävän hyviä toiveita alkaneesta kesästä.

Toinen meidän lapsistamme, tytär asuu perheineen kauempana, eikä hänen perheellään ole mahdollisuutta osallistua kanssamme  Äitienpäivän yhdessäoloon, mutta kiinteä perheyhteys on olemassa etäisyydestä huolimatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti