keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Sateella sienetkin kasvavat


Sade on tärkeä asia koska ilman sitä ei olisi vettä jota kaikki elolliset tarvitsevat. Lomalaisten mielestä heinäkuussa kaiken sateen pitäisi tulla yöaikaan. Eipä sadekuurot olekaan meidän hallittavissamme ja vettä tulee, kun on tullakseen. Tänään on ollut vaihteleva sää. Minun laskujeni mukaan päivän aikana on tullut jo kuusi lyhyttä, mutta hyvin vetistä sadekuuroa. Välillä paistaa aurinko ja sitten tulee, kuin...

Ukkosta ei ole ollut, että sellaista rauhallista säätilaa tämä on ja heinäkuussa yleensä sataa melko paljon. Sadetta olisi ihan kiva kuvata, mutta kun aina tulee sääliteltyä kameran kastumista. Voisihan toki ottaa sateenvarjon tai pakata kameran muovipussiin, niin että vain objektiivin aukko on vapaana.
Sateella sienetkin kasvavat ja kävin tuossa tarkistamassa miten kantarellit kehittyvät. Näyttää siltä, että tulossa on ihan hyvä sienivuosi.

1 kommentti:

  1. Hyvälle näyttää siellä sienisato! Täällä oli niin pitkä sateeton jakso, just kun sienirihmastot olis tarvinneet vettä, että saa nähdä kuin käy???

    VastaaPoista