lauantai 15. marraskuuta 2014

On tullut tavaksi

Huurteinen
Minun ei ole pakko pitää blogia, eikä siihen ole tarvetta joka päivä lisätä jotakin. On vain tullut sellainen tapa tai tottumus, että yksi kuva ja pieni tekstinpätkä tänne päivittyy, ainakin näin pimeänä vuodenaikana. Se on vähän sama asia, kuin autolla liikkeelle lähtiessä,  heti istuttua pitää kiinnittää turvavyö. Autossa se on turvallisuuskysymys. joka sisältyy tieliikennelakiin.

Tällaisesta tarpeettomasta bogin pitämisestä voisi kuvitella saavansa stressioireita, mutta ainakin toistaiseksi tunnen pikemmin päinvastoin. Eläkeläisellä ei ole ainakaan ajanpuutetta ja harrastukset pitävät muutenkin vireänä. Onko se sitten jostakin muusta ajankäytöstä pois? Voi ollakin, mutta mitä tässä nyt sitten olisi jotakin tärkeämpää. Pihalla on pimeää ja maa on liukas, joten on turvallista istua tässä.

Päivällä kävin kaupassa ja katselin siellä lumikenkiä. TSL-merkki on melko hyvä, mutta sellaiset minulla oli ja nyt ne ovat loppuun käytetyt, risoiksi kävellyt. Ehkä pysyn silti samassa tutussa merkissä, jos nyt sitten tänä talvena tulee niin paljon lunta, että valokuvausreissuille lumikenkiä tarvitsen.

1 kommentti:

  1. Kai se on jokin ajanviete, harrastus, miten sitä nyt kuvaisi? Minulle blogi on vähän kuin päiväkirja, jonne kirjoitellaan silloin tällöin, ei päivittäin!

    VastaaPoista