tiistai 24. tammikuuta 2017

Inkivääristä

Facebookissa julkaistaan kaikenlaista hyvää, mutta ei kaikki silti toimi. Tänään oli video ja kuvia inkiväärin kasvattamisesta sisällä. En jaksa tuohon uskoa, enkä usko sillä saatavan satoa, mutta kokeilen. Pilkoin inkiväärin juurta ja annan sen olla jonkin aikaa likoamassa vedessä. Huomenna istutan palaset multaan ja sitten vaan pitää odottaa ja varmistaa mullan tuoreus. Kuten sanoin en usko, että tämä onnistuu. Kokeilusta ei ole suurta vaivaa, eikä yksi juurakko inkivääriä maksa paljoa. Jos homma onnistuisi ja näin pystyisi tuottamaan tuoretta inkivääriä, sitä olisi jo monet kasvattaneet. Linkki: https://urly.fi/IIW

Pienet hullutukset ovat hyväksi ja ne pitävät mielen virkeänä, siksi minä tätäkin kokeilen, koska paljon muutakin harrastan. Esim. Kävin armeijan kaupassa, josta ostin Tamron 70 - 210 mm F 4- 5.5 pumppuzoom macro objektiivin, joka sopii Nikoniin. Ei se paljoa maksanut, joten ostin, vaikka en sitä tarvitse. Kokeilen kuitenkin, jos se olisi hyväkin. Ellei ole en suuresti ole harmissani tästäkään kokeilusta.


1 kommentti:

  1. Juurikin eilen luin fb:ssä inkiväärin sisäkasvatuksesta. Vaikutti minustakin liian hyvältä ollakseen totta, jään mielenkiinnolla odottamaan sinun kokemuksia!

    VastaaPoista