torstai 13. huhtikuuta 2017

Kohta on Pääsiäinen

Ennen oli erilaista, vaikka meille ennen käsite on vain joitakin kymmeniä vuosia, emmekä tiedä paljoakaan tuhansien tai miljoonien vuosien takaisesta elämästä. Helppoa on muistella oman elämän menneitä vuosia, mutta kaukaisesta menneisyydestä emme paljoa tiedä.
Riite sulavan jään pinnalla
Ehkä tulevaisuudessa on paljon mielenkiintoisempaa tulossa, tai siellä on edessä ilmastonmuutoksen aiheuttama ekokatastrofi?j Se voi aiheuttaa eliöllisen elämän sukupuuttoaallon, jopa seuraavalla vuosisadalla. Nyt on jo merkkejä maapallon eläinlajien yllättävästä vähentymisestä.

Lähimenneisyydestä on muistoja sekä paljon erilasita tallennettua materiaalia, mutta tulevaisuudesta voimme vain haaveilla tai kauhulla sitä odottaa. Me luomme ihmislajin omaa tulevaisuutta, mutta millainen siitä tulee, sitä ei etukäteen kukaan tiedä! Siinäpä se tulevaisuuden viehätys on!
Tulevaisuudessa ikäännymme, käymme päivä päivältä vanhemmiksi. Ehkä tärkeintä elämässä on nykyhetki! (NYT!) Seurataan sitä eläen tätä kuluvaa aikaa täysin siemauksin. Suuressa mittakaavassa ihmisen elinaika on vain punainen minuutti suuressa ajan periodissa. Pitää yrittää tajuta, että olemme ajassa, joka on meitä itseämme paljon suurempi, verrattuna ihmisen elinaikaan. Emme elä aina, vaan elämme nyt. Kevät on ihmisen parasta aikaa, koska kesä on edessä. 💥💥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti