perjantai 18. marraskuuta 2011

Telkkarikin pitäisi ostaa

Telkkari pitäisi vaihtaa, mutta kohta kymmenen vuotta täyttävä on vielä jonkinlaisessa katselukunnossa. Jotakin vikaa siinä on, kun joskus kuvaan tulee vieraita värisävyjä. Toistaiseksi se on korjaantunut, kun katkaisen telkkuun tulevat sähköt noin viideksi sekunniksi. Lähestyvän Joulun vuoksi telkkareita taas mainostetaan entistä enemmän ja vaikuttaahan se ihmismieleen.
Millainen uuden telkkarin pitäisi olla? Kun sen kaikki ihmeelliset ominaisuudet saisi itseleen selväksi niin helppo se kauppa sitten olisi päättää. Telkkaripaketin hintahaitari on laaja 500 alkaen jopa 5 000 euroon tuommoiseen tauluun rahaa tuhlautuisi.
Ensinnäkin ruudun koko, kun tarjolla on 30 – 50 tuumaan ja jopa suurempiakin. On monia merkkejä, LEDiä ja plasmaa ym. On wlan telkkareita ja HD ja 3D. Omilla pienillä kaiuttimilla tai sitten muhkeat äänet antavilla kotiteatteri vehkeillä. Sitten vielä erilaiset tallentavat boxit tai operaattorin viihdepaketti. Kortit ja satelliittikanavat. Blu-day soittimet tai muut mediatoistimet.
Joitakin myyjiä olen jututtanut noin pintapuolisesti ja havainnut, etteivät kaikki myyjät ole mitään guruja. Menevät vain hämilleen, kun vanha mies ryhtyy kyselemään vaikeita asioita.
No ajolähtöä ostamaan ei ole, joten antaa ajan kulua vaikka pitkälle ensi vuoteen, jos siitä selkenisi, sillä ehtii sen veronpalautuksen tuhlata myöhemminkin. Täytyy kuitenkin huomenissa poiketa kuuntelemassa, mitä noissa kodinkone liikkeissä tarjotaan näin Joulumarkkinoiden avautuessa. Jotain pitäisi itsekin ymmärtää, ettei siinä hankkeesä menisi ihan metsään

1 kommentti:

  1. Totta se on,että tämän nykytekniikan kanssa on "maallikko"huuli pyöreenä???Onneksi löytyy asiantuntija-apua aina omasta perheestä!

    VastaaPoista