keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Nokia 3210 saa taas virtaa

Vaihdoin uuden akun, en puhelinta
Ostin pari vuotta sitten kirpputorilta Nokia 3210 matkapuhelimen, jossa oli silloin lähes tuore akku ja muutenkin puhelin oli siisti ja vähänkäytetyn näköinen. Tämä Nokia 3210-malli on tullut markkinoille vuonna 1999. Siinä on sisäänrakennettu antenni sekä ennakoiva tekstinsyöttöominaisuus.

Wikipedian mukaan:
 — Nokia 3210-mallia myytiin noin 160 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä The Telegraph -lehden syksyn 2013 katsauksen mukaan maailman kaikkien aikojen toiseksi myydyimmän matkapuhelimen Nokia 1110:n jälkeen.

Olen ollut tyytyväinen vanhaan puhelimeen, sillä en tarvitse puhelimessa kameraa enkä radiota, en myöskään välttämättä tarvitse älypuhelinta.
Nyt tuosta hiipui akku ja olin jo lähdössä aikoen ostaa Sony älyluuri. Googletin kuitenkin vielä mahdollisuutta saada tähän puhelimeen uusi akku. Heti ensi hakemalla sellaisen löysin ja myös tilasin akun. Nyt noin 1 vrk. tilauksesta akku saapui kirjelähetyksenä postilaatikkoon. Taisin saada pitämälleni puhelimelle jatkoajan. Tosin akku maksoi enemmän, mitä olen maksanut puhelimsta akkuineen, mutta ei se haittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti