maanantai 26. toukokuuta 2014

Nyt se ilma taas viileni


Olihan se hienoa, kun saatiin hellettä jo näin alkukesälle, mutta yhden ukkosyön jälkeen lämpötilat palasivat normaaleiksi ja vaihteleviksi. Vaalitkin menivät, kuten ne oli ennustettu meneviksi. Monet nukkuivat varmaankin helteessä jossakin kesämökin terassilla. Sen varalta minä kävin äänestämässä heti kun sen voi ennakkoon tehdä. Varman päälle valitsin monia vaalikoneita käyttäen ja niin tulin valinneeksi ehdokkaan, joka myös sai lipun Brysselin koneeseen. Pätevää porukkaa sinne ovat kaikki muutkin lähtijät. Millainen olisi meppien joukko, jos äänestysprosentti olisi ollut vaikka 60% tai jopa suurempi. Olisiko suuresti kokoonpanoa muuttanut, en tiedä?

Jääkiekosta tuli hyvä mitali, vaikka onhan hopea jonkinlainen pettymys, kun se kultakin oli kuitenkin niin lähellä. Hyvin pojat pelasivat, mutta veljet osasivat sopivasti härnätä Suomipoikia, jotka syyllistyivät pieneen vallattomuuteen, josta niitä jäähyjä tuli turhan paljon. Olivatko suomalaisten rikkomukset edes niin suuria, kuin vastustajan, mutta tuomarit niin päättivät joten pulinat pois. Venäläisten joukkuetta ohjattiin myös kaukosäädöllä. Olihan siellä katsomossa myös presidentti, joten olisi se ollut noloa jos suuri ja mahtava joukkue olisi joutunut hopealle.

Luonto on nyt vihreä, kun on ollut lämpöä ja kosteuttakin. Kukat kukkivat ja kuvaajalla meinaa olla kiire,  kun purin noita erilaisia lajeja tallentamaan. Turhaan en stressaa vaikka joitakin jäisi huomaamatta, mutta on se vaan mukava konttailla kukkakedoilla, näin kesäaikaan.     
Nyt on mehiläisillä kiirettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti