perjantai 2. toukokuuta 2014

Eurovaalit ja muita valintoja


Iso Käsi
Politiikkaan liittyy lähes aina jotakin mielenkiintoista seurattavaa, Eika vähiten nyt alkukesän aikana. Kaksi puoluetta valitsee tulevalle kaudelle puheenjohtajan, ja se aiheuttaa mielenkiintoista seurattavaa.
-Kuka tulee valituksi?
Eihän sitä kukaan vielä tiedä, mutta veikkaaminen on mielenkiintoista, vaikka ehdokkaita olisi kaksi. Vain yksi tulee valituksi Hopea on näissä kisoissa selkeä häviö. Omaa veikkausta on jännä harjoittaa, mutta oikeaan osuminen on vain 50% todennäköistä. Olen usein veikkaillut jos jonkinlaisten tosi-tv-ohjelmien voittajaa, mutta useimmiten väärin. Se on turhaa koska äänestävän kansan mielipidettä on vaikea tietää.


Tulossa on Eurovaalit. Ehdokkaat ovat aktiivisesti esillä, mutta jokainen äänestäjä päättää yksinäisessä kopissa kenelle hän äänensä antaa. Moni ehdokas pettyy, sellaista on pelin politiikka.


Ukrainassa on myös paha tilanne, kun asiat ovat ikävästi vastakkain. Kiistatilanne on saatava ratkaistuksi rauhaa rikkomatta. Useimmiten on oikein, jos  viisain väistyy, mutta KUKA tietää mikä viisainta, ei ainakaan verinen konflikti ole sitä.
 


Mentalisti Noora Karmaa olen seurannut telkkarista, enkä voi kuin ihmetellä, mika viisaus hänellä on? Lottonumeroiden tai urheilutulosten oikea veikkaus ei ole helppoa, mutta noistakin hän selviytynyt. Näiden lisäksi monia vaarallisia valintoja hän tehnyt, oikein valiten. En silti jaksa uskoa yliluonnolliseen, vaikka siitä olisi hyvinkin selviä merkkejä, mutta ei kuitenkaan aukottomia todisteita.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti