perjantai 17. lokakuuta 2014

Syksyn lehdet ja rikkaruohot

Ajankohtaista syksyä

Lehtimyyjät, nuo ahkerat ammattilaiset muistavat soitoillaan useammin, kuin ystävät ja sukulaiset konsanaan. Syksy onkin jollain tavalla "keltaisten" lehtien aikaa- Puista ne varisevat ja pihasta niitä pitää haravoida kompostiin. Posti kantaa paljon turhaa paperia, mutta syksyllä, kun on pimeät illat, aikaa kuluu enemmän hyvien lehtien parissa. Mutta mikä on hyvä aikakauslehti, jonka tuloa odottaisi viikoittain?

Itselleni on tullut pitkään Kameralehti, jonka vuositilaaja olen. Nyt olen sen peruuttanut vuodenvaihteeseen päättyväksi. Minusta tuntuu, että se on liian ammatillinen tai taiteellinen. Sitä korvaaman olen ainakin toistaiseksi tilannut Digi- kuvalehden. Kotimikronkin tilaaja olen. Suomenkuvalehti minulle tulee satunnaisina jaksoina, mutta en sitä tilaa mielellään kesäajoiksi, jolloin se jäisi helposti lukemattomien lehtien joukkoon. Näin pimeiden iltojen aikana sen lukeminen täyttää perjantait. Nyt minua kiinnostaisi tilata SK-digilehti, kun sen saisi   neljäksi kuukaudeksi kympillä, kun on paperilehden tilaaja.

Tietokoneen kautta tapahtuva uutisten seuranta on helppoa ja mielenkiintoista. Olen jo tottunut tabletin käyttöön, en enää kaipaa rapisevaa Keskisuomalaista kahvipöytään.

Jokin hyvä lehti saattaisi vielä tulla tilatuksi, joten odotan mielenkiinnolla, milloin saan vastaanottaa tehokkaan lehtimyyjän seuraavan puhelun. Häntä saattaa odottaa tilaus, jos hyvin sattuu.

1 kommentti:

  1. Enpä ole tainnut kenenkään kuulla sanovan, että odottaa lehtimyyjän soittoa! Hyvä Sinä! Työtään hekin tekevät ansaitakseen elantonsa!

    VastaaPoista