sunnuntai 19. lokakuuta 2014

TV-viihdettä

Kun saapuu syys
Television Putous, Posse, Tanssii tähtien kanssa ja useat erilaiset matkakertomukset täyttävät tv: syystarjonnan. Riittää noissa katsomista pimeille illoille. En ole koskaan ollut Duudsonien  katsoja, mitä nyyt joskus on voinut telkkari olla avoinna kun olen kotona ollut. Tämä uusi Posse vaikuttaa paremmalta, kun sellaista suurta kohellusta on vähemmän. Nytkin on tuo stuntti osuus ja suihkuralli, jotka eivät ole minun mieleeni, mutta pitää ne kuitenkin kestää katsella.

Aku Hirviniemeen alan olla kyllästynyt, mutta maailman seitsemän ihmettä kiinnostaa ainakin kohteina. Haapasalon Amerikan matkaa on mukava seurata ja hänen tyylinsä on semmoista kansanomaista kohellusta, joka herättää mielenkiintoa. Tähtien tanssia on aina mukava katsoa, ja kuunnella miten ammattituomarit antavat kilpailijoille pisteitä. Äänestävä kansa, kuitenkin pistää usein jauhot tuomarien suuhun, joskus myös "nukkuva" katsoja saattaa ihmetellä, miten tässä näin kävi.

Putous alkaa päästä vauhtiin ja vaikuttaa mielenkiintoisemmalta, kun sarjan kaikki näyttelijät ovat uusia. Jos entinen kaarti olisi jatkanut ainakin minulla olisi mielenkiinnossa tullut putous.

Televisio alkaa viedä vähän liikaakin aikaa koti-illasta, kun se kilpailee lukemisen ja tietokoneen kanssa käyttämästäni ajasta. Varmaan voisi ainakin harkita, että jonakin iltana antaa television olla kiinni ja lähteä vaimon kanssa seuraamaan vain kaupungin iltaelämää.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti