keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Piilossa

Suuresta massasta ei ole mitään helppo löytää. On etsitty neulaa heinäsuovasta ja merihirviötä suuresta järvestä. Avaruudesta etsitään elämää. Nyt etsitään jotakin vierasta Ruotsissa Tuhholman edustan merialueelta. Vaikeutena on vielä sekin, ettei oikein tiedetä mitä sieltä voi löytyä. Toisen yksityiselle tontille ei pidä kenenkään mennä, ei ainakaan vieraan valtion sotavoimia kukaan hyväksy rajojensa sisälle.

Avaruudesta ei ole löytynyt elämää, joten sekin etsintä on ollut turhaa, jo ties kuinka kauan. Etsintä on kallista ja siitä seuraa yleisiä epäluuloja. Tavallisena kansalaisena on kuitenkin mielenkiintoista seurata mediasta miten etsinnät etenevät.

Mitähän ne vieraat etsivät sieltä ruotsalaisesta merenpohjasta? Tuskin ainakaan merihirviötä, mutta ehkä vanhojen aarrelaivojen hylkyjä, tosin niistäkin ainakin suurin osa on jo löydetty. Ehkä meressä kulkee salaista internetliikennettä tai sitten jotakin muuta hirveän mielenkiintoista poliittista tietoa, josta jokin toinen valtio on noin suuresti kiinnostunut. Toivottavasti etsijät löytävät jotakin, ettei suuri ruotsalainen operaatio mene aivan kiville.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti