lauantai 14. toukokuuta 2011

Kauheasti olis leikattavaa

Pakinaperjantain aihe 233. ”Kauheusleikkaus” Ettei elämä olisi pelkkää kauneutta. (Pakinaperjantain sivulle pääset klikkamalla tämän pakinan otsikkoa.)

Valtiontalous on muuttunut aika lailla huonompaan suuntaan sitten parhaiden päivien ja kansalaiset ovat kurjistuneet, siitähän kertoo mm. äänestystulos eduskuntavaaleissa. Paljon on leikattava, jotta hyvä tulisi, eikä sitten vasta kun kauheus on todella pahaksi äitynyt. Juustohöylällä on totuttu leikkaanaan, mutta nyt jo tarvitaan jotakin järeämpää leikkuuvälinettä.

Ajoneuvovero pitää poistaa niiltä autoilijoilta, joilla on yli 5 vuotta vanha Mersu tai muu kestäväksi havaittu kulkuväline. On aika kauheaa, että myös niitä rasitetaan auton käyttömaksulla, joilla kertyy kilmetrejä vain 1000 tai sen alle kuukaudessa, joten leikataan kaameus pois.

Paljon käveleville pitää antaa mahdollisuus anoa valtiolta ilmaiset kengät tai kuntoiluun sopivilta jalkineilta on poistaettava ainakin kenkävero (ALV). Omasta kunnosta liikunnalla huolehtimista on kannustettva kaikin mahdollisin keinoin.

Kaikki elintarvikkeet tulee asettaa bonuskortille ja sellaisille henkilöille, joiden kuukausiostot jäävät elintarvikkeissa esimerkiksi alle 150 euron pitää palauttaa koko arvonlisäveron osuus.

Kolme suurta
Yli varojensa eläviä euromaita on tuettava, siten että niille asetaan kerjäläskiintiö, jonka mukaan jokainen Suomen kaupunki sitoutetaan ottamaan vastaan väkilukuun sitoutoutettu kerjäläismäärä. Vapaaehtoinen avustus on suuri ilomme.

Kaikkea turhuutta on verotettava entistä ankarammin.Eihän kauheudet muuten vähene, kuin leikkaamalla niitä pois samoin, kuin keväällä rehottavia rikkaruohoja. Tässä vain muutamia kiusallisia kauheuksia, mutta hallitsusneuvottelijat saavat aivan rauhassa päättää miten äänioikeutettu kansa pelotellaan kuriin ja nuhteeseen.   

3 kommenttia:

  1. Vaan onkohan osaavaa leikkaajaa. Usein voi käydä niin että kankaasta ei saadakaan takkia eikä aina sitä tuluskukkaroakaan.

    VastaaPoista
  2. "Vaan onkohan osaavaa leikkaajaa?"
    Hyvä kysymys, mutta äänioikeutettu kansa on valinnut kaikki ne 200, joten peiliin pitää katsoa, mikäli ei hyvin onnistu.

    VastaaPoista