torstai 13. lokakuuta 2011

Valokuvatorstai 220

220 haasteviikolla saa inspiroitua seuraavan tekstin pohjalta:
”Pistekirjoitusta. Vastapäisestä kerrostalosta viisi valoa, puiston katuvalot, kuusi, seitsemän pistettä, silmäpuoli auto, kahdeksan. Rannassa vene väärinpäin, yhdeksän, alla tuikkii silmä, kymmenen, haluani etsien, Kiinaa, kaivoin ja kaivoin, alussa seisoi kiitos, lopussa mykkä manner, yksitoista, istun, syön pannukakkua ja kaipaan punaista robottiautoa, kaksitoista, puhuminen on vaikeaa, kolmetoista, neljätoista, tuuli kopeloi veneen suojamuovia, ystävyydellä ja seurustelulla ei ole eroa, viisitoista, vesi on korvissa, aamu, majakanvartija nukkuu tai on uimassa, kuusitoista, nainen on viisas kuin valas, mies on kalassa, seitsemäntoista, sinä, vuosirenkaat, taivaan kappaleet, pyryttää sanoja, minähän sanoin sinulle että, kahdeksantoista, merivettä, yhdeksäntoista, ovi, tuossa on ovi, perään en huutele, kaksikymmentä, mustaa leipää, pilviä, paljon pilviä.”  Risto Oikarinen: Puupuhaltaja, Otava 2005 s. 31

10 kommenttia:

 1. Yhtä vaikuttava möykky kuin tämä runo :) Yllättävän näköinen taideteos. Onko se mykkä möykky?

  VastaaPoista
 2. Ajattelin ensin ruusuksi tuota veistosta, vaan sitten se näytti jo hirmuiselta, kohden syöksyvältä, miltä lie mielikuvitusörkiltä ja täytyi juosta karkuun. :)
  Mielenkiintoinen kuva kuitenkin kaikitenkin.

  VastaaPoista
 3. Siinä on tyhjänpäiväinen tekti rypistetty paperitolloksi, joka on heitetty rinteeseen

  VastaaPoista
 4. Kimmo Schroderuksen Hyöky-veistos sijatsee Jyväskylässä Ylistönrinteelle. Hyöky-veistos on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se on kooltaan yli viisi metriä korkea ja kuusi metriä leveä. Veistoksen tilaaja on valtion taideteostoimikunta, ja teos kuuluu valtion taidekokoelmaan.

  VastaaPoista
 5. Taivaan kappale meteoriitti on törmännyt puistoon. Onneksi mies ei jäänyt alle, kun lähti juuri juoksemaan kalalle.

  VastaaPoista
 6. Komea veistos ja hieno löytö vastaukseksi haasteeseen

  VastaaPoista
 7. Mie tiiän: taivaankappale -- avaruusromua, ufo joka on sulanut kun iskeytyi ilmakehään (ei niin kehittynyttä elämää sittenkään out there.. ;)

  VastaaPoista