sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Harrastajan hyviä tietopaketteja

Hyviä lehtiä molemmat
Kameralehti jolla on nykyisin noin 73000 lukijaa on minulle tuttu vuosikymmenten ajalta. Viimeisten kolmen vuoden aikana se ei ole minulle tullut tilattuna, mutta olen varmaankin selaillut kaikki numerot kirjaston lukusalissa. Kotiin tilattuna on tullut Digikuva, josta on vain hyvää sanottavaa, ja sen ohjeista on ollut suurta hyötyä niin kuvauksen, kuin kuvankäsittelyn ongelmissa. Digikuva mainostaa itseään pohjoismaiden suurimmaksi valokuvauslehdeksi.

Nyt halusin tehdä muutoksen ja peruutin Digikuvalehden kestotilauksen ja tein edullisen Kameralehden kahden vuoden määräaikaistilauksen. Tiedän kaipaavani peruuttamaani Digikuvaa, mutta minulla on tarkoitus käyttää noita edellisen kolmen vuoden vuosikertoja ja lehden mukana tulleita CD-levyjä käsikirjan tavoin. Voin toki tilata Digikuvan lyhyinä tarjousjaksoina, varmaankin ostan halutessani siitä jonkun irtonumeron.

Pääasiallinen valokuvaus harrastelehteni on nyt Kameralehti ainakin vuoden 2014 loppuun saakka. Harkitsin toki sitäkin vaihtoehtoa, että jättäisin kummatkin lehdet tilaamatta, mutta harrastelehti on se kumpi vain, tai jokin muu, on mielestäni hyvä valinta. Uusi tieto ei koskaan ole pahitteeksi. Kuvausideoita ja -virikkeitä tarvitaan aina. Vaihtoehto, että tulisi jatkuvasti molemmat lehdet ei ollut minusta ollenkaan mielekästä, koska on niin paljon muutakin tekemistä, kuin valokuvaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti