torstai 7. maaliskuuta 2013

Monessa mukana

Laatikkokamera

Valokuvatorstain 277. haaste on: "ihmisen paras ystävä".

Varmaankin haastekuvissa on paljon koiria ja kissoja, kenties hevosiakin ym. Meilläkin on ollut joskus kissa ja perheeseen on kuulunut Lapinkoira 14 vuotta ja Bokseri oli lähes 10 vuotta. Tyttären lemmikkihevosista tuli aikanaan myös minulle tärkeitä ystäviä. Nyt ei ole eläimiä, jos ei pehmo sellaisia lueta.

Haen siksi ystävää materiaaliselta puolelta, jolloin kirjat, elokuvat nousevat mieleen.
Ehkä kuitenkaan minun tärkein yhteistyökumppani ei ole tietokone eikä auto, vaan se on kamera, tai paremminkin monikossa useimmat kamerat. Kamera seuraa minua kaikkialle. Jonkinlainen tallennusväline on mukana, menen minne tahansa, ja jos se ei olisi mukana kaipaan sitä. Kamera on oiva asia olla mukana luonnossa kulkiessa tai jossakin tilaisuudessa istuessa.

Kuvassa oleva laatikkokamera ei ole ollut minulla koskaan käytössä, mutta hyllyyn on kertynyt myös muutamia ns. keräilykameroita.

Jos eläinpuolelta nimeäsin jonkin, niin parhaana ystävänäni pidän hevosta!
 

5 kommenttia:

 1. perusteellinen vastaus! suomenhevonen on monelle miehelle ja miksei naisellekkin ollut vuosikymmeniä se paras ystävä niin työssä kuin vapaa-aikanakin sodasta puhumattakkaan. Kuvasi oli todellinen kunnianosoitus suomenhevoselle:))

  VastaaPoista
 2. Kameran voi kyllä lukea ystäviin:)

  VastaaPoista
 3. Kamera on lahjomaton ystävä ja hevonen viisas uurastava.

  VastaaPoista
 4. Taitaa se minullakin kamera kulkea kaikkialla mukana. Jos ei ihan järkkärinä tai pokkarina niin vähintään kännykän kamerana. Valitsen siis puhelimenkin kameraominaisuuksien perusteella :D

  VastaaPoista
 5. Kamera on kirjan ohella ollut minullakin henk.koht. esineenä aina mukana ja -ystävänä.

  VastaaPoista