torstai 18. kesäkuuta 2015

Mäyräkoiria kassajonossa

Jyväskylän Seppälään rakennetaan entistä suurempaa markettia
Marketit varmaan toivoisivat, että jokaisena viikonloppuna olisi jokin juhlapäivä, joulu tai juhannus. Parkkipaikka oli täysi ja marketin käytävillä oli ruuhkaa, etteivät kärryt meinaa päästä toisiaan ohittamaan. Näytti että ihmisillä oli jonnekin kiire, niin vimmalla he mättivät ruoka-aineita, jo täysiin kärryihinsä.

Kala- ym. palvelutiski oli ainut jossa vallitsi hyvä järjestys, numerolippujen ansiosta. Suomalainen osaa odottaa vuoroaan, kun tietää, että kyllä se minäkin pääsen, kunhan nuo hätäisemmät ensinnä. Vaikka noita hintoja on halpuutettu, näytti siltä, ettei kukaan hinnan perään katsonut.

Juhannuksen ajalta puuttuu sellainen artikkeli, kuin joulukinkku on jouluaikaan, ellei se sitten ole grillimakkara. Makkaroista ei näyttänyt monikaan ihan hirveän kiinnostunut olevan, mutta juomaosastolta siirtyivät "mäyräkoirat" poikineen kassajonoon.

Sen verran minäkin siellä juomapuolella kävin että ostin litran Tuoppi kotikalja mallastiivistettä, tosin vasta kotona huomasin, että sokeri puuttuu kaapista kokonaan, joten on vielä uudelleen mentävä kauppaan hakemaan kilo sokeria, että saan raittiiden juhannusjuoman käymään♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti