tiistai 7. helmikuuta 2012

Hyvällä fiiliksellä


Maaliskuussa se alkaa kansalaisten kuuden vuoden kuulaisuus Saulin ensimmäiselle kaudelle. Suomi sai hyvän presidentin. Hän on monesti toistetuin gallupkyselyin ja nyt presidentinvaaleissa parhaaksi todettu.

Maailmassa ei ole mikään asia vakio, vaikka se Kekkosen aikaan siltä tuntuikin. Tärkeää on vaihtelu ja jatkuva muutos parempaan, silloin säilyy mielenkiinto yhteisiin asioihin.

Meillä Suomalaisilla on pieni haitta siitä, että pääkaupunki on pahasti syrjässä. Mikäli presidentti asuisi vaikka Suomen maantieteellisessä keskipisteessä olisi hänen helpompi tehdä maakuntamatkoja koko maahan. Joulupukki myös asuu aika syrjäisellä seudulla, mutta hänen kannaltaan on hieno asia, koska lahjakkaat maakuntamatkat tulevat tehdyksi Jouluaattona lähes joka kotiin. Samana iltana vielä ne kaikki tarpeelliset maailmanmatkatkin. Tontut varmaan seikkailevat muulloinkin kuin Joulun aikaan. Tietysti Suomessa on paljon eduskunta- ja kunnallispoliitikkoja, jotka joutavat edustavasti tonttuilemaan koko maassa.
Tärkeintä on, että yhteisiä asioita hoidetaan järjestelmällisesti ja kaikille kansalaisille on olemassa turvallinen elinympäristö ja hyvinvointiyhteiskunnan palvelut.

1 kommentti:

  1. Hauska kuva! Ihan se on yhtä väsyneen näköinenkin kuin Niinistö...:)

    VastaaPoista