perjantai 3. helmikuuta 2012

Alkuunpantu

Kuusaankoski
Jokainen tehtävä vaatii jonkun sytykkeen ennenkuin se pyrähtää liikkeelle. Alkuunpanijoita tarvitaan, niistä on jopa puutetta. Usein on vaikea saada itseäänkään käynnistymään, kun ei vain ole sitä ajatusta alkuunpanevaan toimintaan. Jopa tämmöinen blogilastu vaatii alkuun sytykkeen. Tässä tapauksessa se oli tuo Pakinaperjantain antama aihesana.

Ihmetyttää, kun ei vielä kukaan ehtinyt ennen minua käynnistää tästä annetusta aiheesta alkavaa tarinaa, mutta kun on ketju aloitettu, niin nopeasti lähtee muitakin mukaan.

Aloittajia tarvitaan aina, koska hankeen avattua latuakin on helpompi hiihtää, kuin mennä ihan umpihankeen. Nyt vain nämä pakkaset ovat kylmissä lukemissa, että on terveellistä käyttää harkintaa, eikä lähteä palelluttamaan keuhkojaan paukkupakkasessa. Toivottavasti sään lauhtuminen alkaa pian, ja sunnuntainen vaalipäivä olisi leuto ja leppeä, jotta kansa uskaltautuu sankoin joukoin vaaliuurnille.

Tämä presidentivaalikamppailun aika onkin ollut todellista tosi-TV aikaa, joka onneksi nyt päättyy, sillä ei lähes samanlaisena jatkunutta jaarittelua olisi viitsinyt pitkään seurata. On hyvä, että kaikilla asioilla on alku ja loppu.

Linkki: Pakinaperjantain sivulle  3.2.12

1 kommentti:

  1. Mukavaa, ilman alkua ei ole loppua, ja se vasta olisi... kaikki vaan jatkuisi samanlaisena muuttumatta.

    VastaaPoista