lauantai 4. helmikuuta 2012

NÄIN SE ON

 1. Seniorikansalaisella on työstä vain mukavat muistot. Nykyisin kaikki työ on harrastusta, voi olla kaikkien alojen amatööri. Voi pitää kaikesta tekemästään, elämän antamasta vapaudesta nauttien. Yleisötapahtumassa saa vaikka lämmittää UkkoPekkaa vartaassa muidenkin maistettavaksi ja nauttia kirpeästä pakkasäästä.
 2. Erityisiä harrastuksia on melko monta. Niiden paremmuutta en voi panna järjestykseen, kuin arpomalla. Lumikenkäily on kuitenkin eräs mukavampia harrastuksiani. Voin rämpiä lumiseen luontoon, jossa ei ole latua, tai sitten voi tallata valmiilla polulla. Vapaus, se on jotakin mitä ei voi koskaan arvottaa liikaa.
 3. Lomaa ei elää ole tai sitten olen pysyvästi lomalla. Pidän kuitenkin joskus käydä vieraalla maalla, mutta tärkeintä minulle on meidän oma maa. Kesäinen matka omalla autolla, tai sitten lähdemme vaimon kanssa jonkun ryhmän mukaan bussimatkalle.
 4. Pidän laulusta, kun saan sitä kuunnella, mutta en halua osallistua lauluun, edes muiden mukana. Joskus rohkaistuneena kuitenkin, mutta siitäkin seuraa moraalista krapulaa.
Linkki: Numerokuvat 14


5 kommenttia:

 1. Tässä on niin täydellinen kuvaus seniorikansalaisen elämästä että perään voi liittää ainoastaan pisteen.Hyvä!

  VastaaPoista
 2. Hauskoja juttuja ja kivoja kuvia sulla. Lumikenkäilyä olen päässyt pari kertaa kokeilemaan ja olen tykännyt.

  VastaaPoista
 3. Olipas aurinkoinen kuvasarja. Kesää tuli tästä ikävä - lumikengistä huolimatta.

  VastaaPoista
 4. Oiii, lumikenkäily! Kerran pääsin viime talvena kokeilemaan ja se oli niiiiiin hauskaa.

  VastaaPoista
 5. Näin se on: eläkeläisellä ei ole koskaan lomaa ja loma on työtä - vai miten se menikään...

  VastaaPoista