lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ketoneilikka aitiopaikalla

Aitiopaikka on paras paikka! Paras paikka on se missä milloinkin satumme olemaan. Olenhan nytkin aitiopaikalla, kun kirjoitan lastua blogiini.

Markkinat ovat keksineet rahastaa aitiopaikoista, ja se on hyvä niille, jotka siitä haluavat maksaa jotakin ihmeellistä nähdäkseen. Miksi emme kokisi olevamme aina parhaalla paikalla elämää kokien. Autossakin voi olla kuljettajana tai millä muulla paikalla tahansa, pitää toimia paikan antamisen mahdollisuuksien mukaan.
 
Kun kävelen luonnossa olen taatusti parhaalla paikalla. Jos en löydä sieniä tai marjoja pitää valita parempi paikka. Hyvän kohteen voi neuvoa vaikka muillekin, etenkin sen jälkeen, kun on poiminut makoisammat mansikat omaan koriinsa. Kalapaikankin neuvominen on ihan hieno juttu, jonka voi tehdä ilman kateutta. Voin kertoa minkä ukkospilven alta sain suurimmat ahvenet.

Kyllä me olemme kateellisia, mutta onko sitä pakko julkisesti tunnustaa. Nähdessämme koemme, kuullessamme opimme, ja etsien löydämme aina vain parempia paikkoja. Nyt tuoksuu siltä, kuin kahvipaikka olisi löytymässä omasta keittiöstä.
Dianthus deltoides

3 kommenttia:

  1. Ihanan pinkkinen kukka :) mukavaa lauantaita sinulle !

    VastaaPoista
  2. Loistava ajatus tuo: Miksi emme kokisi olevamme aina parhaalla paikalla elämää kokien. - Kadehtiminen on turhaa. Kateus vie kalatkin vedestä. Mutta olisiko kuitenkin parempi olla rehellisesti kateellinen kuin murjottaa ja myssyttää.

    VastaaPoista
  3. Mukava asenne, se tarjoaa aina aitiopaikan, oiken VIP-sellaisen.

    VastaaPoista